Esperanza García anuncia que el PP abandona la comissió (ACN)
Esperanza García anuncia que el PP abandona la comissió (ACN)
Barcelona

El PPC deixa la comissió de l'operació Catalunya: "No alimentarem el circ"

La portaveu adjunta dels populars al Parlament, Esperanza García, assegura que la comissió de la cambra catalana es basa en "l'espectacle" i "l'insult"

RedaccióActualitzat

El PP abandona la comissió d'investigació del Parlament sobre l'operació Catalunya, la suposada guerra bruta de l'Estat contra el procés independentista. La portaveu adjunta dels populars, Esperanza García, ha dit que la comissió "no és digna del Parlament" i ha afegit que no permetran que se'ls utilitzi "per alimentar el seu circ".

"És una comissió de l'espectacle. I sobretot, la comissió de l'insult,"

García assenyala que cada cop que surten informacions sobre suposades irregularitats de Convergència es treu a passejar l'operació Catalunya per distreure l'atenció. La també portaveu fins ara a la comissió d'investigació assegura que, en un principi, el PPC va decidir participar-hi perquè no té "cap por" i perquè creien que es podrien aclarir les "mentides" dels grups independentistes. Però afegeix que, després de "l'espectacle" de les últimes sessions, han pres la decisió de no participar més en els "numerets".

La diputada també s'ha mostrat crítica amb la presidenta de la comissió d'investigació, la diputada de Junts pel Sí Alba Vergés, i l'ha acusat d'actuar de manera partidista.

Amb la sortida del PP, ja són dues les formacions que han abandonat aquesta comissió d'investigació. El PSC ho va fer després que Junts pel Sí i la CUP van bloquejar totes les compareixences que havia demanat l'oposició en la comissió d'investigació sobre el cas Vidal.

Anar al contingut