Gordó, al seu nou escó al Parlament
Gordó, al seu nou escó al Parlament
Barcelona

El PP denuncia al ple que el despatx de Gordó és en un "zulo" enmig del Grup Popular

Per primer cop, Gordó ja no s'ha assegut amb els diputats de Junts pel Sí, sinó a la penúltima fila de l'hemicicle

RedaccióActualitzat

El PP ha denunciat al mig del ple del Parlament que a l'exdiputat de Junts pel Sí Germà Gordó li han habilitat un despatx enmig dels del Grup Popular.

Per primer cop, aquest dimecres Gordó ja no s'ha assegut amb els diputats de Junts pel Sí, sinó a la penúltima fila, al costat del PSC.

Quan el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va decidir investigar-lo per la seva possible implicació en el cas del 3%, l'enconseller de Justícia Gordó va acabar cedint a les pressions del PDeCAT i va deixar el grup parlamentari però va decidir mantenir l'escó.

La queixa ha arribat del líder del PP, Xavier García Albiol, que ha demanat la paraula quan ha començat el ple per denunciar que han situat Gordó en un espai que, a més d'estar situat enmig dels despatxos del seu grup, fins ara no estava habilitat com a despatx. Els arguments que ha esgrimit Albiol són aquests:  

"Per la pròpia dignitat personal d'aquest diputat, que està en un 'zulo', i també per una qüestió d'organització i funcionament del Grup Popular."


La presidenta del Parlament li ha replicat que aquesta és una qüestió que s'ha de resoldre a la junta de portaveus i a la mesa, i no al ple. 
Anar al contingut