El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando (EFE)
El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando (EFE)
Madrid

El PP atribueix a "un cop de calor" que Rull suggereixi la independència si fracassa el pacte fiscal

"Aquest cap de setmana ha fet molta calor en una gran part del país i a alguns se'ls ha escalfat també el cap", ha afirmat el portaveu dels populars al Congrés, Rafael Hernando. Es referia així a les declaracions del secretari d'organització de CDC, Josep Rull, que advertia el govern espanyol que "o hi ha pacte fiscal o es comença la via cap a l'estat propi". Rull l'ha replicat a través de Twitter.

RedaccióActualitzat
El portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, ha atribuït a un "cop de calor" les declaracions del secretari d'organització de CDC, Josep Rull, en què advertia al govern espanyol que "o hi ha pacte fiscal o es comença la via cap a l'estat propi". "Aquest cap de setmana ha fet molta calor en una gran part del país i a alguns se'ls ha escalfat també la cap", ha afirmat.

En una roda de premsa a la seu del PP a Madrid, Hernando ha assegurat que totes les comunitats autònomes han d'actuar amb responsabilitat d'acord amb els objectius marcats en el Consell de Política Fiscal i Financera i ha recordat que el govern espanyol està ajudant la Generalitat, com ho està fent també amb la resta.

Les declaracions del diputat popular han tingut resposta del mateix Josep Rull a través del seu compte de Twitter. El dirigent de CDC desmenteix que es tracti de cap cop de calor. Ho ha explicat aixi: "Que el diputat del PP Rafael Hernando no pateixi: tornarem a dir exactament el mateix a l'hivern i amb el cap ben fred".


Anar al contingut