Madrid

El "petit Nicolás" insisteix que va col·laborar amb el CNI i que el van espiar il·legalment

Francisco Nicolás Gómez Iglesias ha declarat davant el jutge que disposa d'una gravació que demostra que li van punxar el telèfon

RedaccióActualitzat

El "petit Nicolás" reitera que va col·laborar amb el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI), i acusa els cossos de seguretat de l'estat d'espiar-lo de manera il·legal. Francisco Nicolás Gómez Iglesias s'ha presentat als jutjats de la plaça de Castilla, a Madrid, per rebre la notificació d'una querella contra ell. La querella és per injúries greus al CNI i als cossos i forces de seguretat de l'Estat.

A la sortida de la declaració, el "petit Nicolás" ha assegurat als mitjans de comunicació que "hi ha una gravació que es va fer al despatx del comissari d'Assumptes Interns, Marcelino Martín Blas, entre la Policia i membres del CNI, on es diu que el meu telèfon ha estat intervingut i que necessiten cobertura legal". I hi ha afegit que en aquesta conversa s'apunta que "cal rentar tot el que es pugui i que hi ha diferents irregularitats que han comès". En tot cas, el jove manté que té un as a la màniga, però no ha volgut explicar quin era.

La polèmica envolta constantment el "petit Nicolás" per la seva facilitat per introduir-se en diferents escenaris exclusius i protagonitzar accions cridaneres. L'última va passar fa poc més d'una setmana, quan es va colar sense entrada al Masters 1000 de Madrid. Unes setmanes abans, el jove va marxar d'un restaurant de moda sense pagar un sopar de més de 500 euros.

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, de 20 anys, va ser detingut l'octubre a Madrid, acusat de fer-se passar per un membre del govern i utilitzar documentació falsa. El van posar en llibertat el 17 de novembre. Va assegurar que havia treballat per al CNI i d'altres organismes. Institucions com el mateix CNI, el govern espanyol, la Casa del Rei o la Comunitat de Madrid van desmentir qualsevol relació amb ell.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut