Barcelona

El Parlament rebutja una iniciativa popular per prohibir els transgènics

El debat sobre la producció, importació i consum de transgènics ha arribat aquest dijous al Parlament, en un ple que havia de debatre una iniciativa popular que pretén una regulació d'aquests aliments. Com ja s'havia anunciat, la proposta de la plataforma Som lo que Sembrem no ha prosperat. PSC, CiU i PPC no han cedit a la pressió popular, amb una manifestació i una vaga de fam de sis joves davant del Parlament, i han mantingut les seves esmenes a la totalitat sobre aquesta iniciativa.

Actualitzat
La plataforma Som lo que Sembrem ja sabia que la iniciativa legislativa popular que ha impulsat no prosperaria durant el ple del Parlament d'aquest dijous.

PSC, CiU i PPC s'oposen a la regulació dels transgènics, i aquesta negativa va fer sortir al carrer més de 2.000 manifestants durant el cap de setmana passat que van demanar a les tres formacions que retirin les esmenes a la totalitat sobre aquesta iniciativa.

Diverses entitats i professionals de la gastronomia, la salut i l'alimentació, encapçalats pel cuiner Santi Santamaria, demanen una regulació sobre la importació i producció dels aliments modificats genèticament.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut