Barcelona

El pare de la Viquipèdia presenta al 4YFN un servei de telefonia amb finalitats benèfiques

Jimmy Wales ha intervingut en el congrés d'empreses tecnològiques emergents 4 Years From Now, que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona

Actualitzat

El fundador de la Viquipèdia, Jimmy Wales, ha destacat la importància de les xarxes socials per "fer un món millor". Wales ha presentat aquest dimecres el servei de telefonia The People Operator (TPO), amb una visió social que permetrà decidir al client a quins projectes solidaris es destina el 10% de la factura telefònica. El pare de l'enciclopèdia col·laborativa ha explicat que "la gent respon a les campanyes solidàries", per la qual cosa creu que és important acompanyar l'operadora amb una xarxa social.

"La gent vol fer del món un lloc millor i vol conèixer gent que vulgui el mateix"

Wales ha intervingut en el congrés d'empreses tecnològiques emergents 4 Years From Now, que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, de forma paral·lela al Congrés Mundial de Mòbils. TPO, que opera al Regne Unit i als Estats Units, es va convertir el 2015 en una xarxa social i dóna el 10% dels seus beneficis a finalitats socials.

"Abans, quan t'agradava una cosa, la comparties amb 5 persones i ara la comparteixes amb centenars a Facebook"

Tal com passa amb la Viquipèdia, TPO "no pot assumir campanyes de publicitat" i la donació del 10% dels beneficis a finalitats socials "substitueix les campanyes de màrqueting". "La majoria d'empreses destinen el 10% dels seus ingressos a màrqueting i cars anuncis per televisió", ha constatat per diferenciar la seva companyia.

12.500 assistents a la plataforma per a "start-ups"

La plataforma de negoci per a empreses tecnològiques en fase inicials 4 Years From Now ha tancat la tercera edició amb 12.500 assistents, més d'un 50% més que l'any anterior, i 5.200 reunions entre emprenedors i inversors. L'Innovation Market, zona expositiva del 4YFN, ha reunit a l'entorn de 500 iniciatives d'emprenedors, grans companyies i acceleradores.

Entre d'altres activitats, el certamen ha desenvolupat més de 30 hores de programació enfocades a maximitzar la interacció amb agents claus per al desenvolupament i la consolidació dels seus projectes.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut