José Ramón Bauzá pren possessió del càrrec davant la mirada del ministre Ángel Gabilondo. (Foto: EFE)
José Ramón Bauzá pren possessió del càrrec davant la mirada del ministre Ángel Gabilondo. (Foto: EFE)
Palma

El nou Govern Balear elimina la Direcció General de Política Lingüística

El nou executiu de la Illes Balears ha anunciat que elimina la Direcció General de Política Lingüística. Les competències d'aquesta àrea passen a dependre de la Direcció General de Cultura i Joventut. El president del Govern Balear, el popular José Ramón Bauzá, ha dit que actualment el més important és "com sortir de la crisi" i "com trobar llocs de feina" i que aquest és el repte que s'ha marcat. De les 66 direccions generals que hi havia actualment, només en quedaran 31.

Actualitzat
Després de la primera reunió del Consell de Govern de les Illes Balears, el nou líder de l'executiu, el popular José Ramón Bauzá, ha assegurat que la retallada de 6 conselleries i 31 direccions generals és "la que estàvem obligats a fer", i que "això no implica que es treballi menys".

Bauzá ha assegurat que s'optimitzaran els recursos per ser "més eficaços i eficients" i sempre "comptant al màxim" amb la feina dels funcionaris.

La setmana que ve Bauzá designarà els noms dels 31 directors generals i en resposta a preguntes dels periodistes ha explicat que les competències de Política Lingüística, direcció general que "com a tal no queda definida", estaran transferides a un altre departament.
Anar al contingut