El venedor de l'ONCE d'Argentona que ha venut el cupó premiat

El nou Cuponàs de l'ONCE cau a Catalunya, amb sis milions de premi gran

Argentona i Mataró s'han repartit un total de 7.880.000 euros en cupons premiats

RedaccióActualitzat

El nou Cuponàs de l'ONCE, que es va reformar fa poc, ha caigut per primera vegada a Catalunya, amb el número 28.560 de la sèrie 014. Entre Argentona i Mataró, s'han repartit aquest divendres un premi gran de 6 milions d'euros i 42 premis de 40.000 euros cadascun. En total, 7.880.000 euros.

Algunes persones s'han arribat al quiosc de la plaça Nova d'Argentona per felicitar Alfonso Rodríguez, el treballador de l'ONCE que des de fa 29 anys vol repartir sort al Maresme i que mai havia donat una quantitat tan gran.

Aquest dissabte estava molt content per haver pogut ajudar alguns dels clients fixos que té a Mataró i que ell anomena la penya de la Riera, on hi ha, entre d'altres, una pastisseria, una perfumeria, un sabater i un sastre. "Més que clients, són amics, com si fossin de la família", diu, i no s'oblida d'afegir que són "gent treballadora".

També s'han venut cinc cupons premiats amb 40.000 euros a Barcelona, a més d'Astúries, Màlaga, Albacete, Àvila i Ronda, i un amb 80.000 a Tenerife.

A Catalunya hi ha 2.400 venedors de cupons de l'ONCE, que també es venen per internet i en establiments autoritzats.


 

 

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Joc i apostes
Anar al contingut