Moviment a l'entrada al Congrés de Mòbils de Barcelona
Moviment a l'entrada al Congrés de Mòbils de Barcelona
Barcelona

El MWC posa un servei de busos llançadora des de quinze punts de Barcelona per fer front a la vaga

La informació sobre els punts de recollida i rutes estarà disponible per als assistents aquest diumenge al vespre

Actualitzat

GSMA, l'associació que organitza el Mobile World Congress, ha fet públics els primers detalls del pla de contingència per assegurar que els assistents al Congrés hi puguin assistir sense problemes i amb rapidesa, davant la convocatòria de vaga del transport, que ara mateix sembla irreversible.

Segons ha informat en un comunicat, hi haurà un servei de busos llançadora fins a Fira Gran Via que partiran de quinze punts de la ciutat. Els assistents tindran informació sobre les rutes i els punts de recollida a partir d'aquest diumenge al vespre als seus hotels. El pla de contingència inclou el transport, el registre i l'accés al recinte firal.

GSMA recomana als assistents que vagin a la Fira Gran Via amb més previsió de temps que en anys anteriors ja que els temps de viatge augmentaran a causa de la congestió del trànsit, expliquen en el seu comunicat.

El Pla de Contingència afecta el transport, però també l'accés al recinte i registre. Dilluns les entrades de Fira Gran Via estaran habilitades i obertes per accedir al MWC, segons els organitzadors. Els expositors podran accedir a l'espai a partir de les set del matí i els assistents, a partir de les 9. El personal del Mobile serà a les entrades principals per guiar els assistents.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut