Los Angeles

El jutge dóna llum verda a la pel·lícula dels últims assajos de Michael Jackson

El Tribunal Superior de Los Angeles ha donat el vistiplau perquè es pugui fer una pel·lícula dels assajos que va fer Michael Jackson abans de morir. Això vol dir que l'acord signat entre la promotora dels concerts AEG Live i Columbia Pictures és vàlid i que els fans de l'artista se'n podran acomiadar a les sales de cinema. El llargmetratge, que portarà el mateix nom que la gira que havia de fer Jackson a Londres, "This Is It", inclou imatges dels assajos, escenes d'entre bastidors i entrevistes als amics més íntims. Està previst que s'estreni el 30 d'octubre.

Actualitzat
Hollywood convertirà els enregistraments dels últims assajos de Michael Jackson en una pel·lícula gràcies a l'acord que Columbia Pictures ha signat amb AEG, la promotora dels concerts que el rei del pop tenia previst oferir a Londres i després del vistiplau del Tribunal Superior de Los Angeles. Es calcula que hi ha més de cent hores d'imatges inèdites dels assajos que durant el mes de juny Jackson estava fent a Los Angeles.

Les últimes imatges enregistrades del cantant li han costat als estudis Columbia Pictures, del grup Sony, 60 milions de dòlars en concepte de drets i el repartiment dels beneficis entre la promotora, AEG, i l'entitat que administra els béns de l'artista. Bravado International Group, per la seva banda, s'encarregarà de la comercialització dels productes que estiguin relacionats amb aquesta producció.

El llargmetratge, que portarà el mateix nom que la gira que havia de fer Jackson a Londres, "This Is It", s'estrenarà previsiblement el 30 d'octubre.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut