Sevilla

El jutge decreta presó per a l'acusat de llançar una ampolla al porter de l'Athletic

El Jutjat de Guàrdia de Sevilla ha decretat presó sota fiança de 3.000 euros per a l'individu acusat de llançar una ampolla que va impactar a la cara del porter de l'Athletic de Bilbao, Armando Ribeiro, en el decurs del partit que enfrontava a Sevilla el conjunt blanc-i-vermell i el Real Betis Futbol.

Actualitzat

Segons fonts judicials, l'individu ha passat a disposició judicial aquest migdia com a presumpte autor de dos delictes de desordres públics i lesions. En el minut 23 de la segona part del partit Betis-Athletic, l'acusat va llançar una ampolla que va arribar a la cara del porter visitant. Armando Ribeiro va començar a sagnar a causa d'una ferida i li van caldre sis punts de sutura.

L'inculpat, que no és abonat del Real Betis i que va ser detingut per agents del Cos Nacional de Policia minuts després de llançar l'ampolla, eludirà la presó si abona els 3.000 euros corresponents a la fiança imposada pel magistrat.

L'agressió al porter de l'Athletic no és el primer incident d'aquest tipus que té lloc al Ruiz de Lopera. Fa poc més d'un any, una agressió a Juande Ramos va obligar a suspendre un Betis-Sevilla de quarts de final de la Copa del Rei. Els visitants acabaven d'avançar en el marcador i durant la celebració un aficionat va llançar una ampolla a l'entrenador sevillista, que va caure inconscient sobre la gespa. L'estadi del Betis va ser clausurat tres partits de resultes de l'agressió.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut