El fullatge verd d'un tronc en un carrer de Londres, l'últim mural de Banksy a Londres
El misteriós artista Banksy ha tornat amb un nou mural als carrers de Londres (EFE/EPA/NEIL HALL)

El fullatge verd d'un tronc en un carrer de Londres, l'últim mural de Banksy

L'artista de carrer utilitza un to verd brillant per simular les fulles, mentre als peus de l'arbre hi ha una persona amb una mànega de pressió

Redacció / AgènciesActualitzat

El misteriós artista Banksy ha tornat amb un nou mural als carrers de Londres, al Regne Unit. Es tracta del fullatge verd d'un tronc real, totalment despullat de fulles naturals, amb una persona als peus de l'arbre amb una mànega a pressió.

Va aparèixer dilluns a la matinada al lateral d'un edifici residencial al nord de Londres, i l'artista n'ha confirmat l'autoria posteriorment amb un missatge penjat a Instagram arran de l'onada d'especulacions.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Banksy (@banksy)


Per a aquesta obra, situada al bloc d'habitatges de Hornsey Road, al barri de Finsbury Park, Banksy ha escollit un to verd brillant que representa les fulles d'un arbre situat just al costat d'aquest mur.

En declaracions a mitjans locals, residents d'aquest veïnat s'han mostrat "orgullosos i encantats" que l'artista hagi triat el carrer per exhibir el seu darrer treball. El color triat és el mateix que utilitza l'Ajuntament del districte per senyalitzar els carrers de la zona.

El fullatge verd d'un tronc en un carrer de Londres, l'últim mural de Banksy a Londres
Banksy ha escollit un to verd brillant que representa les fulles d'un arbre situat just al costat del mur (EFE/EPA/NEIL HALL)

El darrer treball confirmat de l'artista va aparèixer el desembre passat, quan va dibuixar drons militars a dalt d'un senyal de trànsit al barri de Peckham, al sud-est de Londres.

Menys d'una hora després que es confirmés l'autoria de Banksy, dues persones van robar l'obra, fet que es va saldar amb dues detencions per robatori i dany criminal. 

 

ARXIVAT A:
ArtRegne Unit
Anar al contingut