El DKV Joventut aconsegueix la cinquena victòria a la pista de l'Etosa Alacant

El DKV Joventut ha aconseguit la cinquena victòria de la temporada a la pista de l'Etosa Alacant per 69-80. Els badalonins han començat dominant, però el matx s'ha enrarit amb l'expulsió del tècnic local, Trifón Poch, per dues tècniques consecutives. Els alacantins han reaccionat en el segon quart per la gran quantitat de pilotes perdudes de la Penya. Fins a l'últim quart, no hi ha hagut dominador clar, quan els badalonins s'han distanciat. Rudy Fernández i Betts, amb 16 punts cadascun, han estat els màxims anotadors de la Penya.

El partit ha començat amb un domini clar del DKV Joventut a la pista de l'Etosa Alacant, que després d'inaugurar el marcador s'han situat amb un màxim avantatge de 9 punts, amb un 5-14. I quan pitjor ho passaven els alacantins ha vingut l'expulsió del seu entrenador, Trifón Poch, per dues tècniques consecutives per protestar per una falta en atac dels verd-i-negres. Aquesta sanció encara ha donat més avantatge als visitants, que han anotat els quatre tirs lliures conseqüents. Tot i el decepcionant inici de l'Etosa, ha acabat el primer quart amb només 4 punts de desavantatge (15-19), ens uns quinze minuts inicials en què els badalonins han anat a menys, quan podien haver aconseguir una major renda en el marcador. El DKV Joventut ha fet un segon quart dolent, seguint la línia dels darrers minuts del primer. En cinc minuts, l'Etosa Alacant ha aconseguit posar-se per davant en el marcador amb un 26-23, i després d'un parcial de 7-2, els locals han arribat al 33-25. Tot i això, els verd-i-negres han tornat a dominar sobre el parquet fent un parcial de 0-9 que els ha permès capgirar el marcador, amb 33-34. Tot i això, els alacantins han estat els que han marxat al descans amb el marcador favorable (36-35). Durant aquesta primera part, la Penya ha perdut fins a deu pilotes que han permès que l'Etosa es recuperés del mal inici. En el tercer quart la igualtat s'ha tornat a repetir sobre el parquet d'Alacant i la Penya ha continuat perdent pilotes de forma sorprenent que han beneficiat el rival. En aquest tercer temps, sobretot, el joc ha estat molt poc fluid, contrari a la Penya, que li agrada el ritme intens. Fins al darrer quart, la Penya no s'ha tornat a erigir com a dominador del partit i en el tram final s'ha distanciat en el marcador fins a aconseguir una victòria prou àmplia per 69-80, és a dir, onze punts de diferència, que ha suposat el cinquè triomf dels badalonins. Rudy Fernández i Andrew Betts, amb 16 punts cadascun, han estat els màxims anotadors de la Penya. A més, dels 16 punts de Rudy Fernández, 13 els ha aconseguit en tirs lliures i els tres restants amb un triple. De l'Etosa Alacant Johnsen ha estat el màxim anotador amb 25 punts.