Barcelona

El conseller d'Empresa anuncia que el gegant coreà KT s'instal·larà a Barcelona per entrar al mercat europeu

RedaccióActualitzat

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha anunciat que el gegant coreà de les tecnologies de la informació, KT, convertirà Barcelona en la seva porta d'entrada al mercat europeu. Això suposarà la creació de llocs de treball i d'oportunitats d'inversió.

A "L'entrevista del diumenge" del canal 3/24, Baiget ha explicat que durant el Mobile World Congress, la Generalitat va subscriure un conveni amb aquesta firma coreana per garantir la inversió.

"Aquesta empresa el que vol és portar la seva tecnologia d'internet d'alta velocitat a tot Europa i també fer inversions en sector que consideren estratègics, com les energies renovables o les telecomunicacions"

L'acord també preveu el compromís del gegant tecnològic de distribuir inversions i productes catalans en el mercat coreà.

El conveni es va firmar durant la celebració del Mobile World Congress, una edició en què, segons el conseller, les 60 empreses catalanes presents a l'estand de la Generalitat van mantenir 1.800 reunions amb companyies estrangeres que es traduiran en futures oportunitats de negoci. 

Un gegant tecnològic

KT Corporation és l'empresa de telecomunicacions més gran de Corea del Sud. Ha escollit Barcelona per iniciar la comercialització a nivell internacional d'un nou dispositiu tecnològic que fins ara només s'utilitzava al país asiàtic. Anomenat GiGa Wire, el sistema aprofita la línia existent de coure en un edifici per garantir un servei d'internet de banda ultra-ample.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut