La carretera on ha passat l'accident és la C-1412b

El conductor d'un totterreny mor en caure quatre metres per un desnivell a Artesa de Segre

L'accident ha passat a la C-1412b i, amb aquesta víctima, són 23 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

RedaccióActualitzat

Un home ha mort aquest dissabte en un accident de trànsit al punt quilomètric 23,3 de la carretera C-1412b al terme municipal d'Artesa de Segre, a la Noguera. Es tracta d'un veí de Barcelona de 67 anys.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 17.46 h. Per causes que encara s'estan investigant, el totterreny que conduïa ha sortit de la via i ha caigut per un desnivell d'uns quatre metres.

A conseqüència de l'accident, el conductor ha mort. Al vehicle hi viatjava una altra persona que ha resultat ferida menys greu i ha estat traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Arran de la incidència, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques.


Quarta víctima mortal aquest cap de setmana

Aquest divendres tres persones va morir en dos xocs frontals a les carreteres de Tarragona. El primer dels accidents, i el més greu, va ser a la C-51 a Alió, a l'Alt Camp, en què es van veure implicats una furgoneta i un camió. Hi van morir dues persones i una tercera va quedar ferida greu.

L'altre accident va ser a Constantí, a la TV-7211, on va morir una conductora de 51 anys i veïna de la Selva del Camp.

Amb el sinistre d'aquest dissabte, ja són 23 les persones mortes en accident de trànsit aquest 2024 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut