Barça

El Barça prepara diversos actes per promocionar la lectura coincidint amb la visita del Llevant al Camp Nou

Aquest dissabte, coincidint amb el partit Barça-Llevant al Camp Nou, la Fundació FC Barcelona ha preparat diverses accions per al foment de la lectura. D'una banda, en la prèvia del partit es repartiran díptics informatius sobre el conte solidari "La força del Barça" i de l'altra, la Institució de les Lletres Catalanes i la Fundació FC Barcelona duran a terme la tradicional acció de promoció de les lletres catalanes, "Lletres, al camp!".

Actualitzat

Aquest dissabte, coincidint amb el partit Barça-Llevant al Camp Nou, la Fundació FC Barcelona ha preparat diverses accions per al foment de la lectura. D'una banda, en la prèvia del partit es repartiran díptics informatius sobre el conte solidari "La força del Barça", que recentment han posat a la venda la Fundació FC Barcelona, la Fundació Leo Messi i la Fundació Ànima amb l'objectiu de recaptar fons per als projectes d'investigació en la lluita contra el càncer en la infància, liderats pel Dr. Josep Sánchez de Toledo, l'eminent oncòleg.

D'altra banda, coincidint també amb aquest partit, la Institució de les Lletres Catalanes i la Fundació FC Barcelona duran a terme la tradicional acció de promoció de les lletres catalanes, "Lletres, al camp!". Sandro Rosell rebrà a la llotja els onze escriptors i escriptores que enguany formen part d'aquesta iniciativa, acompanyats pel conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, i per la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs.

Fins al 23 d'abril, a les instal·lacions del club blaugrana es repartiran 15.000 punts de llibre que formen part d'una col·lecció editada especialment per a l'ocasió i que apleguen frases d'aquests onze autors reconeguts amb diversos premis literaris.

La col·laboració i implicació del FC Barcelona amb la cultura i la celebració de l'Any Espriu, però, va més enllà d'aquesta acció i el proper mes de maig el Museu del FC Barcelona acollirà una petita exposició dedicada al poeta català. Abans del partit Barça-Llevant s'emetrà també pel videomarcador la frase del dia de l'any Espriu.

L'equip d'autors participants en aquesta edició de "Lletres, al camp!" són: Jaume Cabré, Lluís Calvo, Ada Castells, Alba Dedeu, Anna García Garay, Francesc Garriga, Rafael Nadal, Maria Carme Roca, Màrius Serra, Sílvia Soler i Tina Vallès.

Repartiment de roses

Com és tradició en les prèvies dels partits a tocar de Sant Jordi, el FC Barcelona repartirà roses a les sòcies i aficionades que assisteixin al Camp Nou aquest dissabte. Per aquest motiu la carpa de tribuna habilitada per a l'actualització del cens no serà operativa. Els socis i sòcies que vulguin fer aquestes gestions aquest dissabte s'hauran d'adreçar a les carpes instal·lades als gols o a l'Oficina del Cens, que estarà oberta des de les 10 del matí fins a la mitja part del partit.
Anar al contingut