OK Lliga

El Barça Excelent es manté ferm al lideratge de l'OK Lliga amb un triomf a Lleida (1-2)

El Barça Excelent es referma en el lideratge de l'OK Lliga, després del triomf aconseguit ahir a la pista del Lleida Llista, per un ajustat 1-2. Rodri va avançar els locals. Abans del descans, Borregán va fer l'empat. Ja en la segona meitat, el blaugrana Masoliver, de penal, va sentenciar. En la resta de partits avançats a la vint-i-tresena jornada del campionat, no hi va haver sorpreses, llevat d'un resultat poc freqüent en l'hoquei patins: el Blanes i l'Igualada van empatar a zero.

El Reus va tenir més dificultats de les previstes per derrotar el Tordera (4-3), que es resisteix a perdre la categoria. La salvació encara la tenen a set punts. De fet, els torderencs van empatar a 3 gols quan només quedaven 51 segons de partit. En l'últim instant, quan només faltaven cinc segons per complir-se el temps reglamentari, una acció d'oportunisme de Caldú va donar la victòria al Reus. El Voltregà i el Vic van disputar un derbi osonenc molt equilibrat i amb molta pressió a les graderies de Sant Hipòlit. Els locals dominaven en el descans per 2-0, però el Vic, en la represa, va fer 4 gols en cinc minuts per capgirar el partit, que finalment va acabar amb un 4-5 a favor dels vigatans. La jornada es va completar amb la victòria del Liceo per 3-0 sobre el Tenerife.