Dues neveres, la porta d'accés a un laboratori clandestí de marihuana al Perú

La policia ha decomissat més de 100 plantes de marihuana i diferent material com ventiladors, focus i una màquina de filtratge d'olors

RedaccióActualitzat

Més de 100 plantes de marihuana cultivades en hivernacles amagats darrere de dues neveres. Aquest és l'escenari que s'ha trobat la Policia Nacional del Perú en escorcollar la casa d'un home després de la denúncia de diferents veïns que es queixaven de la gran afluència de persones a l'habitatge.

L'arrestat, que vivia al districte de Ventanilla, a la província del Callao, veïna de Lima, utilitzava les neveres per ocultar l'accés als hivernacles i al laboratori clandestí.

"En un primer moment no ho hem descobert, però després les neveres ens han cridat l'atenció", afirma el cap de la Direcció d'Investigació Criminal del Callao, el coronel Pedro Rojas.

"En un pis tan petit, per a què vols dues neveres? Hem obert les portes de les neveres i no hi havia ni verdures ni carn, era una porta d'accés a un laboratori clandestí."

En l'operatiu, els agents han decomissat més de 100 plantes de marihuana i tot el material necessari per al funcionament dels hivernacles, com ventiladors, una màquina de filtratge d'olors --perquè no cridés l'atenció l'aroma de les plantes--, diferents eines, material d'il·luminació i aire condicionat.

La policia ha descobert una altra habitació on els delinqüents feien germinar les llavors i on realitzaven el cultiu inicial de les plantes. A més, també han confiscat dos quilograms de marihuana preparada per vendre.

En el moment de la detenció, l'arrestat ha assegurat que produïa oli de cànnabis, però no tenia la llicència pertinent del Ministeri de Salut i no disposava de l'equip necessari per fabricar aquest producte.

ARXIVAT A:
PolicialDroguesMarihuana
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut