Barcelona

Dos policies locals de Vila-seca i el cap de la Policia Local, imputats per delictes de tortures i detenció il·legal

El TSJC ha imputat dos agents de la policia local de Vila-seca i el seu cap per tortures i detenció il·legal, tot i que han quedat en llibertat provisional

RedaccióActualitzat

Dos agents de policia i el cap de la Policia Local de Vila-seca, al Tarragonès, han estat imputats pel jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona pels delictes de lesions, detenció il·legal, omissió del deure de perseguir delictes, falsificació documental i encobriment.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), les detencions es van fer el dimecres 4 de març, el mateix dia que els Mossos d'Esquadra van escorcollar el domicili d'un d'ells i la comissaria. Els dos agents han quedat en llibertat provisional amb l'obligació de comparèixer els dies 1 i 15 de cada mes, ja que el ministeri fiscal no ha sol·licitat cap mesura cautelar contra ells. La declaració del cap de la policia local, també imputat, ha quedat suspesa fins al 16 de març.

Des de l'Ajuntament de Vila-seca s'ha emès un comunicat expressant el seu suport cap al cos de policia local i demanant respecte a les diligències judicials empreses. També demana que es tingui en compte la presumpció d'innocència per uns fets que van passar l'any 2013.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut