Ambulàncies als accessos a la planta de Mercedes-Benz de Sindelfingen aquest dijous a Alemanya (EFE)

Dos morts a Alemanya en un tiroteig en una fàbrica de Mercedes-Benz

Segons l'automobilística, tant el presumpte homicida, que ha estat detingut, com les víctimes eren treballadors d'una empresa externa

Un tiroteig aquest dijous a primera hora en una fàbrica de l'automobilística Mercedes-Benz al sud d'Alemanya ha acabat amb dos morts i l'evacuació dels milers de treballadors que hi havia.

Ha passat a la planta de l'empresa a Sindelfingen, a prop de Stuttgart, i la policia ha detingut un home de 53 anys acusat de ser l'autor dels trets que han acabat amb la vida de dos companys seus de 44 anys.

Segons Mercedes-Benz, tots tres eren treballadors d'una empresa proveïdora externa al grup automobilístic, i la policia encara no ha fet pública cap hipòtesi sobre les motivacions.

Han estat agents de seguretat privada de la planta els que han retingut i lliurat a la policia el presumpte homicida, que no s'hauria resistit a la detenció.

En un primer moment s'ha informat de la mort d'un dels dos homes tirotejats, i poca estona després la del segon, que no ha superat les ferides.

Cartell corporatiu als accessos a la planta de Mercedes-Benz de Sindelfingen, aquest dijous a Alemanya (EFE)

El govern d'Olaf Scholz vol restringir l'accés a les armes

La ministra alemanya d'Interior, Nancy Faeser, ha dit després de l'atac que el seu govern vol revisar les lleis sobre la tinença d'armes al país.

El govern presidit pel canceller Olaf Scholz té aquesta qüestió sobre la taula després del tiroteig del març a Hamburg en què van morir sis membres dels Testimonis de Jehovà.

En aquest sentit, tant el partit socialdemòcrata de Scholz com els sindicats de policia han reclamat que es legisli per restringir l'accés a les armes al país.

A Alemanya els posseïdors d'armes han de passar cada cinc anys un control per verificar que està justificat que en tinguin.

 

 

ARXIVAT A:
Alemanya
Anar al contingut