La policia ha detingut els dos pressumptes agressors aquesta nit

Presó per violar una nena de 14 anys als lavabos d'un supermercat d'Alacant

Després d'agredir-la, se la van endur amenaçant-la amb un ganivet a prop del castell de Santa Bàrbara, on en van tornar a abusar

RedaccióActualitzat

Dos joves de 22 anys han estat detinguts aquest dimarts a Alacant acusats d'haver violat una nena de 14 anys als lavabos d'un supermercat. Un dels joves ha entrat a presó i l'altre ha quedat en llibertat.

La menor estava sola en un súper del barri del Pla i, segons la denúncia, els dos homes la van agredir sexualment dues vegades, la primera, als lavabos de l'establiment, i la segona, a prop del castell de Santa Bàrbara, on la van portar amenaçant-la amb un ganivet.

Després de l'agressió, la nena va anar a l'hospital i va denunciar la violació. La Policia Nacional va localitzar i detenir els dos presumptes agressors dimarts a la nit.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 8 d'Alacant ha decretat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança d'un dels joves.

L'altre jove va quedar en llibertat dimecres a la nit després d'investigar-se algunes incongruències en la seva declaració.

Aquest mes de març, també es va denunciar la violació en grup d'una nena d'11 anys als lavabos d'un centre comercial de Badalona. La policia va identificar 5 dels 6 presumptes agressors, tres dels quals són inimputables perquè tenen menys de 14 anys.

Els dos acusats són a la Comissaria Provincial d'Alacant, a l'espera de passar a disposició judicial (Roberto Plaza / Europa Press)

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaMenorsAgressió sexual
Anar al contingut