Disney presenta el seu primer personatge gai en un curmetratge per al públic infantil

Pixar ha fet un pas endavant per la igualtat amb un curtmetratge titulat "Out", que explica una història d'amor homosexual

RedaccióActualitzat

Pixar ha fet un pas endavant per la igualtat amb un curtmetratge titulat "Out", que explica la primera història d'amor homosexual per al públic infantil: la història del Greg i de la seva parella, el Manuel. La plataforma Disney Plus ja l'ha estrenat.

 

El curt, de 9 minuts, narra la història del Greg, que ha d'explicar als seus pares que és gai. Per art de màgia, el Greg es canvia el cos amb el seu gos i intenta evitar que els pares descobreixin la seva relació. Finalment, però, se n'adona que no té res per amagar.

El curt forma part de la sèrie SparkShorts per presentar projectes innovadors. El film l'ha dirigit Steven Clay Hunter que ja havia participat en les pel·lícules de "Wall-E" i "Buscant en Nemo", entre d'altres.


Els personatges homosexuals a Disney

És el primer personatge de Pixar i de Disney que declara obertament la seva homosexualitat. En l'última pel·lícula de l'estudi, "Onward", hi ha un personatge femení que explica en un moment de la història que una noia és la seva parella, però és un personatge secundari.

En pel·lícules com "Toy Story 4" i "Buscant la Dory" apareixen personatges homosexuals en algunes escenes, però com a fons i sense participar en el guió.

En films de Disney que van més enllà del públic infantil, la companyia ha anat trencant estereotips. A les últimes pel·lícules de Star Wars apareixen personatges homosexuals i a l'univers Marvel, la Valkyria és la primera heroïna lesbiana.

En canvi, Disney va perdre l'oportunitat de convertir l'icònic personatge d'Elsa en un personatge LGTBI, tal com li van demanar diverses campanyes de fans. L'estudi no ha donat cap parella a la protagonista de la saga "Frozen".

ARXIVAT A:
CinemaLGTBI
Anar al contingut