Les mateixes víctimes van poder alertar la policia (ACN/Blanca Blay)

Dos detinguts per una agressió homòfoba a dues noies a Nou Barris, a Barcelona

Són un home, que ha passat a disposició judicial, i una dona que va quedar en llibertat

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns un home i una dona per una agressió homòfoba al districte de Nou Barris de Barcelona.

Els fets van passar pels voltants de les 4 de la matinada de l'11 de setembre, quan un home i una dona haurien agredit dues noies al carrer Artesania de la ciutat. Va ser una de les víctimes, qui va donar l'alerta de l'agressió. 

Les noies agredides van explicar a la policia que les havien agredit amb un bastó i a cops de puny. També van relatar que les havien insultat i increpat pel fet de ser lesbianes. A més, van afegir, els agressors els van robar una gorra. 

Els mossos van poder detenir els dos presumptes agressors poc després gràcies a la descripció que les víctimes n'havien fet. Es tracta d'un home de 34 anys amb vint-i-dos antecedents, la majoria per robatori, i d'una dona de 38 amb dos antecedents. La policia els va traslladar a la comissaria de les Corts. La dona va quedar en llibertat i l'home ha passat a disposició judicial aquest dimarts. 

A tots dos se'ls imputen els delictes de lesions i robatori amb violència i intimidació i un delicte contra l'exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques. 

Els Mossos s'han fet ressò d'aquest cas a través d'una piulada a les xarxes:

 

 

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+HomofòbiaMossos d'Esquadra
Anar al contingut