Barcelona

Detingut per realitzar un frau de més de 200 milions d'euros

Els Mossos fan a una crida perquè les possibles víctimes de l'empresari denunciïn els fets

RedaccióActualitzat

Detingut un home acusat d'estafar més de 200 milions d'euros. Es tracta d'un veí de Barcelona de 64 anys que els Mossos van arrestar pels delictes d'estafa i falsedat documental.

A principis del mes de juny els Mossos van tenir coneixement que el propietari de dues empreses de promoció musical i publicitat, Antoni Mas,  podria està involucrat en un important frau financer de tipus piramidal. És el propietari de les empreses: "Ata producciones y eventos BCN 2003" i "PubliOlimpia", segons fonts de la investigació.

L'arrestat oferia alts rendiments en interessos si els estafats invertien diners suposadament destinats a la compra de publicitat en mitjans de comunicació, però realment falsificava les factures. L'esquer era l'alt rendiment econòmic en interessos en relació amb el capital invertit a més de fer-ho sobre un producte d'aparent poc risc.

Els Mossos d'Esquadra fan una crida a la ciutadania perquè denunciï qualsevol estafa relacionada amb aquestes empreses. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Perilla el Festival Internacional de Música Cambrils

El detingut també és promotor del Festival Internacional de Música Cambrils. L'Ajuntament va adjudicar l'organització del festival a través d'un concurs públic a l'empresa Publiolimpia i ha assegurat que treballa per mantenir el Festival després de la detenció del propietari de l'empresa adjudicatària. A hores d'ara, però, perilla el cartell que anunciava, per d'aquí un mes, Tom Jones, Rosana o Cranberries. L'Ajuntament recorda que, per contracte, era Antoni Mas qui assumia els riscos econòmics del festival, i no el consistori, que només cedia l'espai.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut