La policia de Gènova va vigilar i registrar la perruqueria, on va trobar droga (iStock)

Detingut per narcotraficant un perruquer que tenia massa clients calbs a Gènova

Al registre de la perruqueria, la policia va trobar cent grams de cocaïna, quatre bàscules de precisió i material per envasar la droga

RedaccióActualitzat

La policia va sospitar de l'anar i venir constant de gent a una perruqueria de Gènova, sobretot perquè incloïa "persones calbes que probablement no necessitaven tallar-se els cabells", segons ha informat la comandància provincial dels Carabinieri, la policia militaritzada d'Itàlia.

Van decidir muntar un dispositiu especial de vigilància i van confirmar que la perruqueria, al barri genovès de Foce, era una tapadora d'un negoci de venda de droga. El perruquer, de 55 anys, va ser detingut acusat de narcotràfic.

Algunes persones que entraven a l'establiment aprofitaven la doble faceta del negoci i d'altres no s'entretenien gens en els cabells. "Alguns clients, de diferents edats i professions, acudien a la perruqueria únicament amb la intenció d'adquirir estupefaents, mentre que d'altres combinaven el tall amb la compra d'una dosi o més", ha explicat la policia en un comunicat.

Després de la vigilància policial, es van fer registres dins de la perruqueria. A l'entresolat que hi havia al local, hi van trobar cent grams de cocaïna, quatre bàscules de precisió i materials per envasar les substàncies.

També van registrar el domicili del perruquer, on hi tenia haixix, i van comprovar que el barber mantenia contacte amb reclusos d'una presó de Gènova.

ARXIVAT A:
NarcotràficItàlia
Anar al contingut