Santa Coloma de Queralt

Detingut a Sabadell el marit d'una dona assassinada amb arma blanca a Santa Coloma de Queralt

La violència masclista marca definitivament l'inici del 2012 a Catalunya. Una altra víctima a Santa Coloma de Queralt, presumptament a mans del seu marit, que ha estat detingut, eleva a cinc les dones mortes en els 21 primers dies de l'any; el pitjor balanç en un inici d'any.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d'una dona de 33 anys aquest dissabte al matí a Santa Coloma de Queralt. El cadàver presentava diverses ferides d'arma blanca i ha estat localitzat gràcies a un avís telefònic fet per una persona relacionada amb la jove. Poc després, la policia ha detingut un home a Sabadell. El detingut, de 40 anys, s'ha confirmat que és el marit de la víctima per la qual cosa el crim s'emmarca en una situació de violència domèstica.

La víctima és la cinquena dona assassinada a mans de la seva parella des de principi d'any, la meitat dels deu casos registrats a Catalunya en tot el 2011.

Entre els anys 2010 i 2011, segons dades que aquesta setmana ha facilitat el Departament d'Interior, el nombre de víctimes mortals de violència de gènere es va reduir de quinze a deu, mentre van augmentar les denúncies per maltractament.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut