Choi amb un dels seus cotxes, un Miata 1,8L (Alex Choi/Instagram )

Detenen un youtuber per destruir un Lamborghini llançant-hi pirotècnia des d'un helicòpter

El californià Alex Choi, de 24 anys, s'enfronta a 10 anys de presó després que la Fiscalia l'ha causat de "posar artefactes explosius en una aeronau" i disparar al cotxe que circulava a molta velocitat

Actualitzat

Un youtuber californià especialitzat a fer el que ell anomena "bestieses amb cotxes" ha estat detingut per haver destrossat un Lamborghini amb coets de focs artificials llançats des d'un helicòpter. 

Alex Choi, de 24 anys, l'acusen de vulnerar la llei federal dels Estats Units per "posar artefactes explosius i incendiaris en una aeronau" i disparar a un cotxe en marxa a gran velocitat.

Choi s'enfronta amb una pena de 10 anys de presó per uns fets que va gravar i penjar a les xarxes socials, però de moment ha quedat en llibertat provisional després de pagar 50.000 dòlars de fiança


"Destrucció d'un Lamborghini amb focs artificials"

El vídeo, que ha hagut de retirar dels seus comptes, el va publicar el juliol de l'any passat. Amb el títol "Destroying a Lamborghini with Fireworks" ("Destrucció d'un Lamborghini amb focs artificials"), s'hi veu la persecució d'un Lamborghini que intenta esquivar els trets dels coets que li disparen dues noies des d'un helicòpter.

També s'hi veu Choi dirigint el rodatge de l'escena, que dura 11 minuts, digna d'una pel·lícula d'acció:


La filmació li va suposar molts "likes", però també que arribés a ulls de la policia i acabés amb la seva detenció
 

Vols rasants, sense permís de rodatge i pirotècnia prohibida

Segons la fiscalia, durant el rodatge, que es va fer en una zona desèrtica, el llac sec d'El Mirage, al comtat de San Bernardino, a Califòrnia, el youtuber es va saltar més d'una llei federal i estatal

L'acusació de la fiscalia del districte central de Califòrnia afegeix que l'helicòpter feia passades molt a prop del terra i que no tenia permís per volar ni per a la filmació.

L'informe del departament de Justícia ha confirmat també que Choi va comprar els focs artificials a l'estat de Nevada, ja que la pirotècnia és il·legal a Califòrnia.


Qui és Alex Choi?

Suk Min Choi, conegut com Alex Choi, d'origen sud-coreà, va començar a publicar vídeos de cotxes a la xarxa quan tenia 16 anys. En aquests set anys ha arreplegat més de 900.000 seguidors a Youtube i 1,2 milions a Instagram.

En els seus vídeos, Choi, a banda de destrossar, tunejar i modificar cotxes de luxe, busca sorprendre els seus seguidors amb imatges cada cop més espectaculars i forassenyades i, sovint, perilloses i arriscades, a més d'il·legals.

Alex Choi amb 19 anys amb un dels seus Lamborghini (Alex Choi/Instagram)

Ell ho anomena "les més grans bestieses amb cotxes" consisteix, per exemple, a fer volar un Tesla saltant per un canvi de rasant en un carrer de Los Angeles, o a enregistrar la reacció de les persones que pugen al seu Lamborghini mentre accelera ràpidament.

El youtuber haurà de comparèixer el pròxim 2 de juliol davant del tribunal, segons el Departament de Justícia nord-americà. 

ARXIVAT A:
JudicialXarxes socials Estats Units
Anar al contingut