Imatge dels diferents paquets amb cabdells de marihuana que volia enviar el jove detingut
Imatge del contingut del paquet que volia enviar el jove ara detingut
Palafrugell

Detenen un jove de Palafrugell que enviava marihuana a Alemanya per missatgeria

Feia les trameses de droga a través d'una botiga del Baix Empordà que enviava i recollia paquets per a les empreses de transport, però l'error en un lliurament va alertar la policia

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 24 anys de Palafrugell, al Baix Empordà, que enviava paquets de marihuana a través d'empreses de missatgeria.

La investigació va començar a principis del mes passat quan una veïna de Mataró va trucar a la policia per dir-los que havia rebut un paquet per error, i a l'interior hi havia marihuana.

Durant els últims dos mesos, el jove havia fet cinc enviaments a Alemanya, amb un pes total de 70 quilos. Però l'error en la tramesa va permetre atrapar-lo. Després de declarar als jutjats, el detingut ha quedat en llibertat provisional.

 

Trameses des d'una botiga

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els Mossos van saber que els enviaments s'havien fet des d'una botiga del Baix Empordà que funcionava com a punt d'enviament i recollida d'empreses de missatgeria.

La policia va anar estirant el fil fins a arribar al sospitós. Dimarts, van muntar un dispositiu de vigilància a l'establiment. Durant l'operatiu, van sorprendre el sospitós quan es va presentar a la botiga amb intenció d'enviar d'un altre paquet.

 

Un cop a comissaria, i després d'obtenir una autorització judicial, van obrir la caixa que portava el jove, on van aparèixer onze paquets precintats plens de cabdells de marihuana preparats per distribuir-se.

ARXIVAT A:
DroguesMarihuana
Anar al contingut