Badalona

Detenen un home a Badalona que hauria intentat cremar viva la seva dona

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 62 anys per haver cremat presumptament la seva dona en el seu domicili de Badalona. La dona, de 58 anys, presenta cremades de segon i tercer grau a la part superior del cos i està ingressada en estat crític a la Unitat de Cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. El marit, que està detingut a la comissaria de Badalona, també ha hagut de rebre assistència sanitària a causa de diverses cremades. Els fets han tingut lloc en un pis del número 189 de l'avinguda Marquès de Mont-roig, on viu el matrimoni. Els dos fills de la parella han intentat aturar el pare sense èxit. L'home ha fugit i la policia l'ha detingut a Sant Adrià.

Actualitzat
Segons sembla l'agressor hauria ruixat amb un líquid inflamable, potser un dissolvent, la dona, que en aquell moment era a la cuina de l'habitatge. La víctima, de 58 anys d'edat, està en estat crític després de patir cremades de segon i tercer grau a la part superior del cos.

Els dos fills de la dona han presenciat la discussió i han intentant aturar el seu pare. Tots dos són majors d’edat però no han pogut evitar els fets. L'agressor ha fugit de l’habitatge després de provocar l'incendi i ha estat detingut als voltants de l'estació de Renfe de Sant Adrià de Besòs, gràcies a la descripció facilitada pels fills.

Després de ser detingut, l’home, de 62 anys d'edat, ha estat traslladat a l'Hospital de Can Ruti de Badalona per ser atès de ferides i cremades lleus, però finalment ha estat conduït a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Després de rebre l'alta mèdica l’han portat a la comissaria de la policia dels Mossos d’Esquadra a Badalona, on està detingut per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa.

El matrimoni és de nacionalitat espanyola i resideix a la porta 3 del primer pis d'un edifici situat en el número 189 de l'avinguda Marqués de Mont-roig de Badalona, al barri de Sant Roc, juntament amb els seus dos fills.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut