Imatge d'arxiu de Juna José Ballesta (Europa Press/Ángel Díaz Briñas)

En llibertat l'actor Juan José Ballesta, detingut per robatori amb violència a Madrid

El popular actor s'hauria barallat amb un conegut seu, que l'acusa d'haver-li robat diners i una jaqueta

AgènciesActualitzat

El jutge deixa en llibertat sense mesures cautelars el popular actor Juan José Ballesta, a qui la Policia Nacional havia detingut per haver agredit i robat un conegut seu, al districte madrileny d'Hortaleza.

Ballesta ha declarat aquesta tarda davant del jutge, però la Fiscalia no ha vist cap delicte en els fets relatats. L'actor ha explicat que aquest dimarts a les 8 del matí, havia quedat amb el denunciant, un amic seu que li havia demanat ajuda i finançament per gravar un videoclip.

Segons l'actor, quan ell s'hi hauria negat, s'hauria produït una baralla entre tots dos, de la qual tots dos haurien resultat ferits lleus. El conegut havia denunciat que Ballesta havia aprofitat per robar-li diners i una jaqueta.

Per la seva banda, l'actor també ha presentat una denúncia contra ell per un presumpte delicte de lesions.
 

Han de declarar el denunciant i els testimonis

Un cop, aquest vespre, Juan José Ballesta quedi en llibertat, està previst que el jutge citi al denunciant i a dos testimonis dels fets per decidir si continua amb el procediment contra un d'ells, si ho fa contra tots dos, o bé si arxiva la causa.

Recordem que Juan José Ballesta té una causa oberta en un jutjat de Parla per una agressió sexual que hauria comès l'estiu passat.

Nascut a Parla, a Madrid, el 1987, Ballesta va saltar a la fama el 2000, amb el paper protagonista d'"El Bola", que li va valer el Goya a l'actor revelació. Té dos Goyas més a millor actor: el 2006 per "7 vírgenes" i el 2012 per "Bruc. La llegenda", on interpretava el paper del Timbaler del Bruc.

ARXIVAT A:
PolicialCinema
Anar al contingut