Detenen dos influencers per agredir sexualment i gravar menors després de drogar-les a Madrid

Captaven les noies per la seva popularitat i les incitaven a consumir droga de submissió química per poder-les agredir

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ha detingut a Madrid dos influencers amb milers de seguidors a les xarxes socials acusats d'agredir sexualment menors després de drogar-les.

Els influencers, coneguts a les xarxes com Los Petazetaz, presumptament serien els autors d'agressions sexuals a almenys cinc noies menors d'edat, a qui subministraven estupefaents per anul·lar-los la voluntat. Un d'ell ja ha ingressat a la presó.

Segons la policia, els detinguts gravaven les agressions amb els seus telèfons mòbils i diverses càmeres de seguretat, però la policia que s'encarrega de la investigació desconeix si compartien les gravacions amb terceres persones.

Los Petazetaz, amb prop de 43.000 seguidors al perfil d'Instagram i 30.000 al Tiktok, són Hernán i Iván, dos amics que feien vídeos on apareixen de festa, amb noies, fent bromes i molt sovint promocionant una beguda energètica.

Els detinguts suposadament feien ús de la seva popularitat per atraure menors d'edat fins al domicili d'un d'ells, al districte de Villa de Vallecas, on primer les incitaven a participar en jocs que implicaven el consum de drogues de submissió química i, un cop inconscients, les agredien sexualment.

La investigació va començar el desembre passat arran d'una denúncia i els dos influencers van ser detinguts el 24 de gener.

El més gran, va ingressar a la presó per evitar la destrucció de proves, però posteriorment ha estat posat en llibertat amb càrrecs. Se li imputen dos delictes d'agressió sexual, cinc contra la salut pública i un de violació, exhibicionisme i pornografia infantil. Al segon, se li imputa un delicte d'agressió sexual.

 

ARXIVAT A:
JudicialPolicialViolència masclista
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut