Les llaunes modificades intervingudes pels Mossos a Girona
Les llaunes modificades intervingudes pels Mossos a Girona

Detenen dos homes a Girona per traficar amb drogues en una botiga d'alimentació

Actualitzat

ACN Girona - Els Mossos han detingut el treballador i el llogater d'un establiment a Girona com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els fets van passar el 18 de juliol pels volts de les tres de la tarda, quan agents de paisà van anar a fer comprovacions en una botiga d'alimentació de la ciutat. La inspecció va permetre detectar una motxilla que ocultava diverses paperines de cocaïna i els rebuts resultants de la venda il·legal dels estupefaents. També es va trobar haixix sota el taulell i dins la cambra frigorífica. Segons han traslladat els Mossos, el valor de la droga intervinguda és d'aproximadament 5.000 euros i s'han intervingut 1.015 euros en efectiu. Els detinguts, de 33 i 39 anys, tenen antecedents.

La inspecció en aquest establiment es va iniciar després que els Mossos rebessin queixes sobre activitat il·legal. Es dona la circumstància que també s'havien detectat restes d'embolcalls a la via pública, presumptament de cocaïna, prop de la botiga.

Llaunes modificades

Durant l'escorcoll, el botiguer es va posar molt nerviós i els Mossos van detectar com intentava amagar una motxilla amb el peu. A l'interior, hi havia tres llaunes de refresc i una ampolla de plàstic de beguda modificades. Concretament, havien buidat la beguda i creat un compartiment estanc.

Les llaunes contenien paperines de cocaïna a l'interior i l'ampolla rebuts de pagaments de l'activitat il·legal fets amb targeta de crèdit. També, sota el taulell, els Mossos van trobar una peça d'haixix.

Mentre els agents feien les comprovacions, va arribar el llogater de l'establiment que va quedar detingut juntament amb el treballador per un delicte contra la salut pública.

La mateixa tarda es va fer una entrada i perquisició en el comerç amb el suport de la Unitat Canina i es va localitzar més haixix amagat a la cambra frigorífica, paperines de cocaïna i una llauna de tomata també modificada.

5.000 euros en droga

El total de la substància intervinguda és de 46 embolcalls de cocaïna d'aproximadament mig gram cada un, 195 grams d'haixix i 1015 euros en efectiu. Els Mossos calculen que el valor aproximat d'aquesta droga en el mercat il·lícit és de 5.000 euros.

Els detinguts, que tenen antecedents, han passat aquest dijous a disposició davant del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.

Anar al contingut