Detenció de Bartomeu Cursach
Detenció de Bartomeu Cursach
Palma

Detalls esfereïdors del "modus operandi" de Cursach, el magnat de la nit mallorquina detingut

La resolució del jutge explica que Cursach podria estar darrere de la mort de dos antics treballadors seus

RedaccióActualitzat

Detalls esfereïdors de la resolució del jutge de Palma que ha enviat a la presó el gran magnat de l'oci nocturn de Mallorca, Bartomeu Cursach.

Segons consta en el text filtrat aquestes darreres hores, Cursach podria estar al darrere de la mort de dos antics treballadors seus. El jutge dona total credibilitat a diversos testimonis que han revelat que l'empresari els va ordenar la mort dels treballadors al conèixer unes fotografies on es veia l'empresari en companyia de menors, dos nens i una nena fent-se tocaments. Els testimonis van descriure com l'empresari va ordenar liquidar-los injectant-los droga.

El jutge també creu que Cursach s'hauria dedicat a asfixiar la competència amb la complicitat de la policia de Palma i polítics de l'Ajuntament.

Cursach, que està en presó preventiva des de divendres passat, va aixecar un imperi a Mallorca a costa de controlar diversos polítics, com l'expresident del PP de Palma José María Rodríguez, que fa uns mesos ja va haver de dimitir del càrrec. Segons el jutge, Cursach els utilitzava per destruir altres empresaris de l'oci nocturn amb inspeccions constants als seus locals.

Aquesta resolució revela que Cursach també ordenava apallissar els que s'hi resistien.

 

Anar al contingut