Desallotjada la platja de Sant Sebastià per un altre possible artefacte explosiu
Desallotjada la platja de Sant Sebastià per un altre possible artefacte explosiu
Barcelona

Falsa alarma a la Barceloneta: el possible artefacte era un cilindre de formigó

Un banyista ha trobat l'objecte a la platja de Sant Sebastià i la Guàrdia Civil hi ha anat per si es tractava d'una bomba de la Guerra Civil, com va passar a l'agost

RedaccióActualitzat

La platja de Sant Sebastià de Barcelona ha estat desallotjada i acordonada per la presència del que se sospitava que podia ser un artefacte explosiu a l'aigua. Després de fer-ne les comprovacions oportunes, la Guàrdia Civil ha conclòs que es tractava d'un cilindre de formigó.

Només cinc dies més tard, el 30 d'agost, també hi va haver l'avís d'un possible artefacte explosiu a la platja del Cristall de Badalona. Després d'analitzar-lo, es va determinar que es tractava de cinc pilones de formigó d'una antiga estructura submergida al mar.

Només hi pot actuar la Guàrdia Civil

Des del mes de març, només la Guàrdia Civil pot actuar com a policia judicial del mar. Fins aleshores, quan calia una intervenció de policia judicial al mar del litoral català, hi actuaven indistintament els Mossos o la Guàrdia Civil, però en una reunió de la comissió de policies judicials que es va fer a Madrid es va decidir que la Guàrdia Civil en tingués l'exclusiva.

ARXIVAT A:
Guàrdia Civil
Anar al contingut