Els agents que van inspeccionar el local van comissar set exemplars de fauna salvatge protegida
Els agents que van inspeccionar el local van comissar set exemplars de fauna salvatge protegida (Agents Rurals)
Barcelona

Denuncien un bar del centre de Barcelona que tenia animals protegits dissecats

Els Agents Rurals han comissat un duc, un esparver comú, un mussol, tres esquirols i un eriçó comú, tots ells dissecats

RedaccióActualitzat

Els Agents Rurals han denunciat un bar de copes del centre de Barcelona per exhibir exemplars de fauna salvatge protegida dissecada.

Els agents, que van inspeccionar el local després que un ciutadà els alertés, van comissar un total de set exemplars de fauna salvatge protegida.

El Grup de Suport de Fauna i Flora i del Grup Especial de Col·laboració amb l'Administració de la Justícia, el GECAJ, van trobar, dissecats, un duc, un esparver comú, un mussol, tres esquirols i un eriçó comú, totes elles espècies amb diferents graus de protecció.

Els fets poden ser constitutius de delicte de tinença d'espècies animals protegides, i ha estat per això que el cos ha obert diligències contra la societat propietària del local.

"L'exhibició pública de fauna salvatge autòctona protegida està prohibida, i la prohibició afecta tant les espècies vives com les dissecades."

A dins del local, els agents també van trobar, dissecats, set animals més: una cria de cabirol, una guineu, un cap d'isard, un cap de porc senglar, un cap de cérvol, un ànec collverd i un peix globus. Tot i això, aquest grup d'animals no s'ha comissat, ja que la seva exhibició no és constitutiva de delicte.

També s'han trobat dins el local dues closques de tortuga marina tipus tortuga babaua, en aquest cas sintètiques.

Anar al contingut