Església de Santa María Magdalena, a Gomezserracín
Laura del Río Arranz va ser alcaldessa del municipi de Gomezserracín pel PP (Viquimedia/Malopez 21)

Denunciada una regidora del PP que ha dit que Pedro Sánchez mereix "un tret al clatell"

Un altre regidor del PP, de Gimenells, ha difós un muntatge fotogràfic de l'atemptat del president nord-americà John F. Kennedy amb la cara de Pedro Sánchez i la frase "Espero que tingui la mateixa punteria"

Redacció/Agències

El PSOE ha presentat una denúncia a la Guàrdia Civil contra una regidora del PP que assegurava que Pedro Sánchez es mereix "un tret al clatell".

L'exalcaldessa i regidora del Partit Popular de la petita població segoviana de Gomezserracín, Laura del Río Arranz, va penjar la publicació a Facebook.

Així ho ha denunciat públicament el Partit Socialista de Segòvia al seu perfil oficial a X (abans Twitter), que ha assegurat que ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil i ha exigit el seu cessament:

El Partit Popular de Segòvia s'ha desmarcat dels comentaris i ha remarcat que "refusa i condemna" tota mena de violència i que seran contundents contra "amenaces" de qualsevol tipus.

D'altra banda, el PP ha anunciat que ha obert un expedient d'expulsió a Laura del Río de manera "immediata" i li ha demanat que deixi l'acta. Poc després ha estat la mateixa regidora la que ha sol·licitat la baixa com a afiliada del partit:


"Espero que tingui la mateixa punteria"

ARXIVAT A:
PPPSOEPedro Sánchez
Anar al contingut