Carretera d'Arenals del Sol a l'Altet
La mare i els infants d'Arenals del Sol a l'Altet (Google Maps)

Deixa els fills de 6 i 8 anys en un voral com a càstig i se'ls endú la policia

La Policia Local d'Elx ha posat el cas en coneixement de la Fiscalia de Menors

RedaccióActualitzat

El que pretenia ser un càstig ha acabat a la Fiscalia de Menors. Una patrulla de la Policia Local d'Elx, a Alacant, es va trobar dos infants, de 6 i 8 anys, caminant sols pel voral d'una carretera, una via de doble sentit i, segons ha informat l'Ajuntament, que estava poc il·luminada.

Resulta que els hi havia deixat la mare. Va recollir els seus fills de l'escola, el 13 de desembre passat, i anaven en cotxe d'Arenals del Sol a l'Altet. La mare diu que, com que no es portaven bé, es va aturar i els va dir que baixessin del vehicle, amb la intenció de tornar-hi al cap de pocs minuts.

Però en aquesta estona, les criatures van començar a caminar i, quan la mare va tornar al punt on havia deixat els fills, no els va trobar. Segons el comunicat del consistori, la dona va començar a buscar-los i a cridar els seus noms, i va deixar dins del cotxe un altre menor "a càrrec d'un grup de joves desconeguts i d'una senyora que passava per allà".

Mentre els buscava "desesperadament", una conductora li va dir que els infants estaven caminant per la carretera. La mare els va anar a buscar amb el cotxe i va ser quan se'ls va trobar amb els agents de la Policia Local. Un cop van comprovar que els dos menors estaven bé, els van tornar a la mare. 

Segons l'Ajuntament, des del punt on va deixar els infants fins al lloc on van ser localitzats hi havia una distància d'un quilòmetre

De tot plegat, se n'ha informat la Fiscalia de Menors.

ARXIVAT A:
MenorsPaís Valencià
Anar al contingut