De Rato a Unipost: El buscador de la llista de morosos amb Hisenda

Sito Pons, Rodrigo Rato i Mario Conde, en la llista de grans morosos difosa per l'Agència Tributària, que inclou 4.000 noms

RedaccióActualitzat

El nom de Sito Pons és el més conegut de la llista de morosos d'Hisenda del 2019, amb 1,9 milions d'euros. L'acompanya una de les empreses immobiliàries de la família Sanahuja, que presideix el patriarca Román Sanahuja, que deu 16 milions. També hi ha l'empresa Unipost, que es troba en procés de liquidació i deu a Hisenda més de 12 milions. 

En aquest llistat hi ha els poc més de 4.000 particulars i empreses que tenen deutes amb Hisenda. Pots buscar i ordenar per la xifra de deute:
 

 

La d'aquest 2019 és la quarta llista de morosos que publica Hisenda. Hi surten els contribuents de deuen més d'un milió d'euros

La comparació de la llista d'aquest any amb la de l'anterior permet veure com alguns morosos van reduint el deute. El constructor Agapito García continua sent la persona que deu més diners, gairebé 16 milions, però ha reduït en 900.000 euros la seva factura. Mario Conde també ha pagat dos milions i mig i ara en deu 12,3. Rodrigo Rato, en canvi, ha augmentat en 17.000 euros el deute i encara té un milió per pagar.

 

 

Els deutes més grans continuen sent els de les grans contructores, com Reyal Urbis o Isolux Corsán, per sobre dels 300 milions. La sorpresa, l'empresa italiana de venda de vins Vittone, que deu 134 milions.

 

Anar al contingut