Port-au-Prince

De la Vega acusa Montilla d'"excés verbal" en culpar el govern de la manca d'acord en finançament

La negociació per a un nou model de finançament autonòmic per Catalunya està fent cada cop més evidents les diferències entre PSOE i PSC. La vicepresidenta del govern espanyol María Teresa Fernández de la Vega ha qualificat d'"excés verbal" les crítiques formulades aquest divendres pel president català, José Montilla, qui va acusar el govern espanyol de voler fer creure que respecta l'Estatut.

Actualitzat
Des d'Haiti, De la Vega ha dit que ha intercanviat telefònicament opinions amb Montilla des del respecte i amb algunes discrepàncies. La vicepresidenta ha reiterat la voluntat del govern central de resoldre el tema del finançament.

María Teresa Fernández de la Vega ha assegurat que el govern de José Luis Rodríguez Zapatero seguirà treballant per acostar posicions i evitar el desacord en matèria de finançament autonòmic, mostrant-se convençuda que aquest acord és possible i es produirà.

La vicepresidenta, però, ha criticat les paraules de José Montilla assegurant que una cosa és mantenir "posicions maximalistes" al començament d'una negociació i una altra mantenir-les després.
Anar al contingut