María Dolores de Cospedal i Alícia Sánchez-Camacho arribant a la reunió.
De Cospedal diu que "el PP estima molt Catalunya".
Barcelona

De Cospedal: "Malgrat el que diuen alguns, el PP estima molt Catalunya i els catalans"

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha inaugurat la reunió Intermunicipal del PP a Barcelona defensant que "malgrat el que alguns diuen, el PP estima molt Catalunya i els catalans".

RedaccióActualitzat
La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha inaugurat la reunió Intermunicipal del PP a Barcelona defensant que "malgrat el que alguns volen dir, el PP estima molt Catalunya i els catalans".

En un context en què el debat polític a Catalunya gira en torn al debat sobiranista, De Cospedal ha agraït al PP català d'Alícia Sánchez-Camacho que defensi "el dret de tots els catalans que se senten catalans i també espanyols amb tot l'orgull".

Per la seva banda, el secretari executiu de Política Local del PP, Manuel Cobo, ha afirmat que els populars tracten de trobar solucions als problemes dels ciutadans.

"A Catalunya hi va haver una solució que ens anava bé a tots, i algú ha volgut generar un problema on no n'hi havia cap", ha dit Cobo, en al·lusió a l'aposta sobiranista catalana.

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, clausurarà la reunió aquest dissabte, en què serà la seva primera visita a Catalunya després que el president català, Artur Mas, anunciés l'avançament electoral pel 25-N i la seva voluntat de convocar una consulta sobiranista.
Anar al contingut