L'artista de suma a noms com Farruko o Voltio, que també han decidit deixar la música i seguir l'Evangeli (Europa Press/Puro Latino Festival)

Daddy Yankee es retira de la música i diu que es dedicarà a viure per a Crist

L'artista del reggaeton ho ha anunciat davant de milers de seguidors just al final d'un concert al seu país, Puerto Rico

Redacció/AgènciesActualitzat

El cantant de reggaeton Daddy Yankee ha anunciat en un concert a Puerto Rico que es retira definitivament de la música per dedicar-se a viure per a Crist.

"Gent, avui és el dia més important de la meva vida. I ho vull compartir amb vosaltres, perquè no és el mateix viure una vida d'èxit que una vida amb propòsit", ha dit Daddy Yankee tot just acabar el concert, adreçant-se als milers de persones que omplien el Coliseu de Puerto Rico.

El cantant de música urbana ha aprofitat l'última cita a la seva terra natal per traslladar als seus fans i "al món sencer" que no s'avergonyeix de la decisió.

"Crist viu en mi i jo viuré per a ell. Aquest és el final d'un capítol i el començament d'un completament nou", ha publicat al perfil d'Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daddy Yankee (@daddyyankee)

 

"De què serveix a l'home guanyar el món sencer, si perd la vida? O quant podrà pagar l'home per la seva vida? Perquè el fill de l'home vindrà amb la glòria del seu Pare i amb els seus àngels, i llavors recompensarà a cadascú d'acord amb el que hagi fet. Sant Mateu 16:26-27. Amén", ha afegit al post.

"He pogut recórrer el món durant anys, guanyar molts premis, aplaudiments i elogis, però m'he adonat d'una cosa que diu la Bíblia: '¿De què li serveix a l'home guanyar el món sencer si perd la seva ànima?'. Per això, aquesta nit, reconec i no m'avergonyeixo de dir-li al món sencer que Jesús viu en mi i que jo viuré per a ell", ha assegurat Raymond Ayala, nom de pila de l'artista de 46 anys.

D'aquesta manera, Daddy Yankee s'uneix a Héctor El Father, Farruko, Voltio, Gocho, Jomar El Caballo Negro, Larry Over i El Sica, entre altres artistes urbans que han decidit deixar la música i seguir l'Evangeli.

ARXIVAT A:
MúsicaPuerto Rico
Anar al contingut