El Cupra DarkRebel ja és una realitat (Twitter: Cupra)

Cupra presenta el nou model DarkRebel, 100% elèctric i de línies futuristes

El disseny final del cotxe s'ha fet amb la col·laboració de 270.000 seguidors, que han fet les seves propostes per internet

Cupra, la marca de cotxes esportius de Seat, ha presentat aquest diumenge a la nit al Saló Internacional de l'Automòbil de Múnic (IAA Mobility), a Alemanya, un nou prototip elèctric de línies futuristes, que ha batejat com a DarkRebel.

El cotxe esportiu i completament elèctric s'ha creat a l'espai virtual de l'empresa i vol reflectir "l'atreviment i l'ambició" de la marca. Fa uns mesos en va mostrar un disseny virtual i ara l'ha transformat en un vehicle físic. Per fer-ho ha comptat amb la col·laboració de la comunitat global de la marca, l'anomenada Cupra Tribe, i s'han tingut en compte els comentaris de 270.000 seguidors, que han fet les seves propostes per internet.

El conseller delegat del Grup Volkswagen, Oliver Blume, ha dit que la nova estratègia centrada en el disseny "aspira a cobrir tots els segments de clients" i els ajudarà a expandir-se de forma sostenible.

L'acte ha coincidit amb el primer aniversari d'Oliver Blume com a conseller delegat del Grup Volkswagen (Europa Press)

S'ha fet servir tecnologia del desenvolupament de videojocs

Blume també ha destacat en l'esdeveniment d'aquesta nit que el disseny "és un factor essencial per seduir els nostres clients" i ha subratllat que amb un bon disseny pretenen diferenciar-se d'altres marques i "assegurar el seu avantatge competitiu".

"El DarkRebel ha desafiat els processos tradicionals de disseny."

Segons l'empresa, s'han utilitzat les últimes tecnologies aplicades al desenvolupament de videojocs. El director de Disseny de Cupra, Jorge Díaz, ha detallat que es tracta d'un cotxe de dues places que té unes portes que "s'obren fins a una altura de 2,2 metres".

La presentació del nou model s'ha fet a la Volkswagen Group Media Night i ha donat el tret de sortida de la fira sobre el futur de la mobilitat, que s'allargarà tota la setmana, de dilluns a diumenge.

A la fira també s'hi ha presentat el prototip Volkswagen ID. GTI Concept, un cotxe elèctric que, segons l'empresa, vol mantenir l'"essència de la marca" i que "exemplifica el compromís del Grup amb l'electrificació sense menystenir el rendiment, el disseny i la connexió emocional que defineix el GTI".

 

ARXIVAT A:
MobilitatAlemanyaSeat
Anar al contingut