La periodista Cristina Solias, durant una connexió des de La Moncloa
La periodista Cristina Solias, durant una connexió des de La Moncloa

Cristina Solias, nova corresponsal de 3Cat a Moscou

La periodista agafarà el relleu a Noel Rodríguez en la renovació de la corresponsalia de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou

Actualitzat

La periodista Cristina Solias serà la nova corresponsal de 3Cat a Moscou. Solias agafarà el relleu al periodista Noel Rodríguez.

Aquesta renovació de la corresponsalia de Moscou, que es materialitza després d'un procés de selecció públic, manté l'aposta de TV3 i Catalunya Ràdio per la informació internacional en una de les principals capitals europees.

Solias, nascuda a Martorell l'any 1989, es va incorporar el 2019 al programa "Planta Baixa" de TV3, en la primera temporada del magazín. Com a redactora del programa va cobrir la guerra entre Rússia i Ucraïna, un conflicte que ha seguit activament des del 2014, quan formava part de la redacció de RAC1.

El mes de juliol passat, just abans de les eleccions generals del 23J, va passar a formar part de la redacció de la delegació de 3Cat a Madrid.

Solias té una àmplia experiència en la cobertura d'informació internacional, havent informat sobre el terreny del corralito a Grècia i dels atemptats de París, entre d'altres. També va cobrir l'alliberament de les tres capitals d'Estat Islàmic a Líbia, l'Iraq i Síria.

ARXIVAT A:
Tv3
Anar al contingut