Cremen 17 bungalous en un càmping de Pineda de Mar que estava tancat

Les flames s'han estès molt de pressa pel vent i han afectat una trentena de bungalous del càmping, que estava tancat

RedaccióActualitzat

Un incendi en un càmping de Pineda de Mar, al Maresme, ha calcinat totalment 17 bungalous i un cotxe que hi havia aparcat a l'exterior. A més, trenta-tres bungalous més s'han cremat parcialment o han resultat afectats pel foc d'aquest diumenge a la nit.

Setze dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en l'extinció del foc, que no ha provocat ferits.

El càmping Enmar estava tancat per temporada, així que no ha calgut desallotjar-lo. Però segons ha informat la policia local, sí que ha calgut evacuar-ne els propietaris, que viuen en una masia en el mateix recinte.

Cremen 17 bungalous en un incendi en un càmping de Pineda de Mar
Els bombers durant l'extinció del foc del càmping Enmar (3Cat)

L'incendi s'ha declarat cap a un quart de dotze de la nit per causes que no s'han determinat. Les flames s'han escampat molt de pressa per la filera de bungalous perquè a aquella hora bufava fort el vent a la costa del Maresme.

Les altes flames, que s'han pogut veure a quilòmetres de distància, han alertat els veïns, que també han sentit explosions, probablement dels materials de les cuines.

Poc després de dos quarts d'una de la matinada, l'incendi ja estava pràcticament apagat i els bombers han remullat tota la nit la zona afectada del càmping, que tenia previst començar la temporada dilluns.

 

ARXIVAT A:
Bombers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut