Els Bombers en plena actuació en l'incendi, aquest dijous a Blanes (Ajuntament de Blanes)

Crema casa seva a Blanes i s'entrega a la policia a Girona tres hores després

Un veí va donar l'avís, els Bombers van poder apagar l'incendi de seguida i ningú va resultar ferit perquè la casa estava buida

RedaccióActualitzat

Succés insòlit aquest dijous a Blanes, a la comarca de la Selva: un veí va calar foc a casa seva i tres hores després es va entregar a la policia municipal de Girona perquè el detinguessin.

Va passar poc després de les tres del migdia, quan els serveis d'emergència van rebre l'avís que hi havia un incendi al barri de Valldolig, al nord del municipi de Blanes.

Es van mobilitzar deu dotacions entre Bombers, policia municipal, Mossos i SEM, i el foc, que havia començat a la planta baixa de la casa, es va poder apagar ràpidament:


Ningú va prendre mal perquè la casa estava buida, i un veí va explicar que poc abans de l'incendi s'havia aturat un cotxe davant de la casa i n'havia sortit un home que havia entrat a la casa i n'havia sortit de seguida.

Amb les dades aportades pel veí, la policia va poder identificar el vehicle com el del propietari de la casa i va constatar que havia marxat de Blanes en direcció a Tordera.

Estat en què va quedar l'interior de la casa incendiada, aquest dijous a Blanes (Ajuntament de Blanes)

S'entrega a més de 40 quilòmetres de la casa

Tres hores després, mentre la policia local i els Mossos treballaven per localitzar-lo, van rebre una trucada de la Policia Municipal de Girona explicant que l'home se'ls havia entregat allà.

En la trucada els van dir que l'home s'havia declarat culpable d'haver iniciat intencionadament l'incendi a la casa i que els havia demanat que el detinguessin.

De moment es desconeixen les motivacions de l'home per calar foc a la casa, si només volia malmetre-la o destruir-la del tot, ni tampoc per què va anar a entregar-se a més de 40 quilòmetres de Blanes.

 

ARXIVAT A:
PolicialIncendis
Anar al contingut