Barcelona

Controlat l'incendi de Collserola

L'incendi obliga a desallotjar tres persones, i una quarta és atesa per inhalació de fum

RedaccióActualitzat

L'incendi que s'ha declarat a la serra de Collserola i que ha cremat prop del Velòdrom d'Horta, a Barcelona, ha quedat controlat. El vent ha provocat que les flames avancessin en direcció a Sant Cugat i això ha obligat a tallar la carretera BV-1415 d'Horta a Cerdanyola.

L'incendi ha començat a la zona forestal de Cal Notari, al Forat del Vent, i ha obligat a desallotjar tres persones de tres cases diferents, i una quarta ha estat atesa per inhalació de fum.

El foc ha cremat 18 hectàrees de vegetació i hi han treballat per apagar-lo una trentena de dotacions de Bombers, nou de les quals han estat mitjans aeris.

Mentre durava l'incendi, Protecció Civil ha recomanat el confinament dels veïns en cas que sentissin molèsties pel foc.

Estabilitzat el foc d'Esparreguera

Per altra banda, ha quedat estabilitzat el foc que s'ha declarat al terme d'Esparreguera al marge de la carretera 1414. Una vintena de dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat per apagar el foc, que ha saltat a la carretera i ha provocat un tall de circulació.

 

Protecció Civil també demana no abaixar la guàrdia davant l'elevat risc d'incendis forestals a causa de les altes temperatures.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut