Barcelona

Confisquen 625 quilos de cocaïna al port de Barcelona, la quantitat més important de la dècada

La Guàrdia Civil ha intervingut 625 quilos de cocaïna en un carregament de cafè i ha detingut dos treballadors del port de Barcelona. Aquesta és la quantitat més gran d'aquesta droga que s'ha confiscat l'última dècada al port de la capital catalana.

RedaccióActualitzat
La droga havia arribat en un contenidor a bord d'un vaixell procedent de la República Dominicana, tot i que se sospita que es va introduir al vaixell en una escala al Brasil. La cocaïna era dins de setze bosses d'esport que la policia va descobrir al contenidor. Estaven embolicades amb paper film i camuflades entre la càrrega de sacs de cafè.

Els dos detinguts, treballadors del port de fa anys i que ara es troben en presó preventiva, eren els encarregats de recollir la mercaderia quan arribava a Barcelona. De fet, la policia, que tenia el vaixell sota estricta vigilància, els ha detingut precisament quan es disposaven a obrir els contenidors per extreure'n la droga.

La investigació l'ha seguit la Unitat d'Anàlisi de Risc del Servei de Vigilància Duanera que és un departament de l'Agència Tributària.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut