Nova York

Coneixem l'autora del fenomen editorial "Wonder"

Tres anys després de publicar-se, continua sent un dels llibres més venuts a Catalunya, Espanya i els Estats Units. El llibre s'ha traduït a 43 llengües.

RedaccióActualitzat

"Wonder", l'obra que és tot un fenomen entre els adolescents, relata l'experiència d'August, un nen de 10 anys amb una greu malformació a la cara que s'atreveix finalment a anar a l'escola. Tres anys després de publicar-se, continua sent un dels llibres més venuts a Catalunya, Espanya i els Estats Units.

Ja hi ha 3 seqüeles de l'obra de Raquel Jaramillo Palacio. TV3 ha parlat amb l' autora, que ens ha explicat que tot va sorgir del disgust d'una trobada casual.

Se n'està preparant una pel.lícula (el director serà Paul King i hi està ficada la productora de "Los juegos del hambre") i l'autora està a punt de publicar una nova novel.la infantil.

Raquel Jaramillo Palacio va escriure "Wonder" de 12 a 3 de la matinada, les úniques hores lliures d'una mare treballadora. Palacio va començar a teclejar amb la necessitat d'entendre i explicar com algú s'enfronta a un món que no sap com mirar-lo.

Palacio escriu per als joves, però pensant en els pares, perquè no renunciïn a fomentar valors essencials a una edat on sembla que no escolten. Valors essencials i universals, al capdavall. D'aquí que el llibre s'hagi traduït a 43 llengües.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut