La sentència de l'Audiència Provincial de Màlaga és ferma i, per tant, no és susceptible de recurs (Pexels)

Condemnen l'exjugador del Sevilla Oulida a 2,5 anys de presó per agredir sexualment la filla

El migcampista holandès, que també va jugar amb l'Ajax, ha estat condemnat per l'Audiència Provincial de Màlaga, que considera els fets provats

RedaccióActualitzat

L'exjugador del Sevilla Tarik Oulida ha estat condemnat per l'Audiència Provincial de Màlaga a dos anys i sis mesos de presó per agredir sexualment la seva filla de 6 anys.

Segons la sentència a la qual ha tingut accés l'agència EFE, el tribunal també li imposa quatre anys i dos mesos de llibertat vigilada i la prohibició d'aproximar-se a la víctima a menys de 500 metres i de comunicar-s'hi per qualsevol mitjà.
 

Els fets es consideren provats

Els fets, que el tribunal considera provats, van passar el 2011 quan la nena tenia 6 anys. Oulida hauria aprofitat que es trobava sol, tant amb la seva filla com amb un altre fill de menor edat, per ficar-se al llit amb la nena quan aquesta dormia. Moment en què l'hauria agredit sexualment.

Durant el judici, l'exfutbolista i el seu advocat es van mostrar conformes amb el relat del ministeri públic i es va arribar a un acord perquè fos condemnat per un delicte d'abús sexual.

Respecte a la responsabilitat civil, el futbolista, abans de celebrar-se el judici, ja havia abonat a la víctima 10.000 euros com a indemnització.

Amb tot, la sentència de l'Audiència Provincial de Màlaga és ferma i, per tant, no és susceptible de recurs.
 

Guanyador d'una Champions

El migcampista holandès va debutar el 1992 al primer equip de l'Ajax, va jugar-hi durant tres temporades i va guanyar la Lliga de Campions el 1995. Aquell mateix any va fitxar pel Sevilla, on va estar tres temporades.

D'altra banda, i segons apunta el mitjà holandès De Telegraaf, Oulida va ser detingut anteriorment per la justícia espanyola i durant un mes per sospita de frau.

 

ARXIVAT A:
Agressió sexual
Anar al contingut