Comença la setmana amb sol i ambient càlid

La nova setmana comença sense canvis importants en les condicions atmosfèriques. El temps de primavera relaxada continuarà un dia més a Catalunya: sol, alguns núvols i ambient càlid a migdia.

Actualitzat

L'anticicló s'allargarà des del sud de les illes britàniques fins al nord-est d' Àfrica. Quedarem pendents de la nuvolositat que pugui arribar des del sud peninsular, on hi ha baixes pressions relatives.

Dilluns de sol. El matí portarà poques novetats. Esperem un cel assolellat gairebé arreu, amb possibilitat d'alguns núvols prims residuals dispersos, més aviat cap al sud.

El sol matinal ajudarà al creixement de nuvolades de tarda a punts de muntanya. En el cas del Pirineu de Lleida agafaran més embranzida i pot caure i descarregar alguns xàfecs. Al mateix temps, i com ha passat els últims dies, poden reaparèixer els núvols alts i mitjans a les comarques de l'Ebre, provinents del País Valencià. En aquesta zona, a més a més, s'hi pot endinsar la marinada amb algun cop moderat.

Temperatures molt suaus a migdia. L'ambient encara serà una mica contrastat: les mínimes canviaran ben poc; per tant, la fresca matinal, i fins i tot el fred cap al Pirineu, no ens abandonaran del tot. Les temperatures diürnes poden pujar una mica més.

I els pròxims dies...

La primavera s'accentuarà dimarts i dimecres, amb temperatures més altes. Però dijous podem tenir un canvi cap a un temps de primavera més insegura, amb l'arribada de més núvols i ruixats des del sud.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut